PREGLED PREGLED - ÜBERSICHT ÜBERSICHT
Sonja Pungertnik

Sonja Pungertnik

Sonja Pungertnik, rojena Pušnik, je odraščala v delavsko-kmečki družini s petimi otroki v Novi Cerkvi pri Celju. Leta 1999 je diplomirala na pedagoški fakulteti v Ljubljani, smer defektologija. Kasneje je opravila I., II. in III. stopnjo izobraževanja iz realitetne terapije, svoje znanje pa nadgradila še s študijem duhovnega izpopolnjevanja na teološki fakulteti v Ljubljani ter z neformalnim izobraževanjem na področju duhovnega spremljanja.

Tri leta je delala kot učiteljica slepih in slabovidnih otrok, nato pa šest let kot izvajalka programov na področju socialnega, invalidskega in družinskega varstva. Od leta 2007 je zaposlena v Ignacijevem domu duhovnosti v Ljubljani, od leta 2018 kot njegova ravnateljica. Je samostojna izvajalka in soizvajalka programov za osebnostno in duhovno rast ter duhovna spremljevalka. Leta 2006 je prejela priznanje Andragoškega centra Slovenije za izjemne dosežke na področju izobraževanja odraslih, v letu 2014 pa je bila izbrana za Slovenko leta.

Knjige avtorja/ice

Cover: Misliš resno?

Misliš resno?

Zgodba o slepi Sari, o njenih mladostnih hrepenenjih in željah, je napisana tankočutno, iskrivo in privlačno, da knjigo le stežka odložiš,...

22,00
Misliš resno?

Kontakt

Mohorjeva Hermagoras

A-9020 Celovec/Klagenfurt,
Viktringer Ring 26

Tel: +43 463 56 515 - 20,
Faks: +43 463 51 41 89,
zalozba@mohorjeva.at

e-novice

Spoštovani, s prijavo na e-novice boste na vpisani elektronski naslov prejemali vse novosti in aktualne informacije Mohorjeve založbe.