PREGLED PREGLED - ÜBERSICHT ÜBERSICHT
Ana Koritnik

Ana Koritnik

Ana Koritnik se je rodila 18. julija 1975 v Celju. Leta 2002 je diplomirala iz slovenistike na Filozofski fakulteti v Ljubljani, marca 2019 pa doktorirala s področja edukacijskih znanosti na Pedagoški fakulteti v Mariboru. Zaposlena je na Osnovni šoli Miklavž na Dravskem polju, na zasebni srednji šoli B2 poučuje odrasle, bila je asistentka (kot zunanja sodelavka) na Pedagoški fakulteti v Mariboru, sodelovala pri različnih projektih, izvajala otroške delavnice ... Je predvsem otroška in mladinska pisateljica – objavila je 15 del za otroke/mladostnike in eno za odrasle. Kot pisateljica gostuje po vrtcih in šolah, mlade spodbuja k literarnemu ustvarjanju (pod njenim mentorstvom štiri knjižne objave, sodelovanje na literarnih natečajih – učenci dosegajo nagrade in priznanja tudi na državni ravni).
 

Knjige avtorja/ice

Cover: Beysonova in Yarina usoda

Beysonova in Yarina usoda

Zgodba pripoveduje o usodi dveh izgubljenih otrok, ki sta morala zbežati. Zbežati iz domovine, kjer so bombe, tanki, granate, puške in eksplozije...

19,90
Beysonova in Yarina usoda

Kontakt

Mohorjeva Hermagoras

A-9020 Celovec/Klagenfurt,
Viktringer Ring 26

Tel: +43 463 56 515 - 20,
Faks: +43 463 51 41 89,
zalozba@mohorjeva.at

e-novice

Spoštovani, s prijavo na e-novice boste na vpisani elektronski naslov prejemali vse novosti in aktualne informacije Mohorjeve založbe.