Manfred Spitzer

Manfred Spitzer

Prof. dr. dr. Manfred Spitzer, rojen leta 1958, je študiral medicino, psihologijo in filozofijo ter se je habilitiral na področju psihiatrije. Dvakrat je bil gostujoči profesor na Harvard University. V Ulmu v Nemčiji vodi Univerzitetno psihiatrično kliniko in Transferni center za nevroznanosti in učenje (University of Ulm, Department of Psychiatry). Objavil je številne knjige, od katerih sta najbolj prodajani Lernen (Učenje) in Vorsicht, Bildschirm! (Pozor, zaslon!). Na nemškem televizijskem kanalu za izobraževanje ARDalpha moderira tedensko oddajo Um in možgani. Manfred Spitzer je eden najpomembnejših nemških raziskovalcev delovanja možganov. Le malo kdo je tako kakor on sposoben predstaviti znanstvena dognanja nazorno in s poudarkom.

Bücher des Autors

Cover: Digitalna demenca

Digitalna demenca

Brez računalnika, pametnega telefona in svetovnega spleta dandanes v življenju ne gre več. V tem pa se skriva velikanska nevarnost, kajti ob...

24,90
Digitalna demenca
Cover: Epidemija pametnih telefonov

Epidemija pametnih telefonov

Pametni telefoni so v preteklem desetletju močno spremenili življenje za skoraj štiri milijarde ljudi.

29,99
Epidemija pametnih telefonov

Kontakt

Mohorjeva Hermagoras

A-9020 Celovec/Klagenfurt,
Viktringer Ring 26

Tel: +43 463 56 515 - 20,
Fax: +43 463 51 41 89,
zalozba@mohorjeva.at

Newsletter

Bleiben Sie auf dem Laufenden und melden Sie sich zu unserem Newsletter an, der Sie regelmäßig mit frischen Informationen aus dem Verlag versorgt.